Thursday, April 2, 2009

Vändagängster


Rääkisin sõbraga teemal sõprus vs millegi enama lootmine - kas naiste ja meeste vaheline sõprus on võimalik.

Sõbra väitel on iga meesterahvas looduse poolt ehitatud võimalikult paljude erinevate tüdrukutega magama. Nõustun ja arvan, et see on puhas ajupesu vili, mis on alguse saanud Nõukogude ajast pärit ateismi ja darvinismi ülistamisest ja mida tänapäeva meedia üha võimsamalt toidab.

Teine mees ütles selle peale - Inimene on egoist ja omakasu peal väljas. Sõpradega ollakse sellepärast, et nendega on hea koos olla. Sulle meeldib see inimene, kes Sa oled nendega olles. Ehk naistega suhtluses Sa kas naudid nende seltskonda, aga kui seltskond on kehv, siis peaks miski ju stiimuliks olema.

Üks tüüp läks hullarisse pärast seda kui sekretär töölt ära läks (kolis oma mehega Ameerikasse). Viimane muidugi ei teadnud midagi sellest, et ta tolle kuti elu armastus oli olnud. :P

Kevad ja armumine - ütleks, et sama mis vene ruletti mägida. Aga eks igalühel on omad kogemused ja sellest tulenevalt ka maailmapilt. Uskuma ja lootma peab, et kõik mehed ei ole vändagängsterid, kes näevad naistes küntud põlde, kuhu külvata. Vähemalt mina usun ... :) Jumal lõi Adamale ka ainult ühe naise - Eva!

Ahjaaa, vahva video (reklaam)
http://www.youtube.com/watch?v=9nRf7CTU5J8

5 comments:

p6lts said...

Aadamal ei olnud jälle eriti keeruline leida seda ühte naist, kelle jumal just talle loonud oli :)

Ariel, MM:T.R.O.D. said...

Tegelikult... ühe teooria järgi lõi jumal Aadamale kaks naist. Esimeseks naiseks oli Lilith, kes oli loodud Aadamaga samast tolmust ning seega temaga võrdne. Kuna Lilith keeldus Aadamale allumast, lõi Jumal Eeva, seekord Aadama ribist, mis peaks nagu tähendama, et Eeva on madalamat sorti tegelane ja tal ei tohiks millegi suhtes, mida Aadam ütleb, üldse kobisemist olla.
(Selle teooria põhjal võiks pakkuda, et kui jumal on olemas, on ta isane. Võib-olla isegi vändagängster.)

Kristiina said...

Ariel - kust pärinevad Sinu andmed? Mina toetusin Piiblile, kus on kohe alguses kirjas, et Jumal pani Adama magama, et talle sel ajal küljeluust naine teha. Adam pani naisele nimeks Eva.

Põlts - eks meil kõigil ole omad võitlused. Kas ma saan siis aru, et kui see üks naine leida, siis ei pea kõrvalt panema? :)

Kristiina said...

Igaks juhuks lisan Arilele esitatud küsimus ei olnud rünnak. :) See oli avatud küsimus :)

p6lts said...

Ma päris üldistama ei julge hakata :) vahel üllatan ennast ju isegi, mis siis veel meestest üldisemalt rääkida.