Friday, April 10, 2009

Tsivilisatsiooni lõpp?!?


Kõik kokkukukkunud tsivilisatsioonid on alanud meespreestritega ja lõppenud naispreestritega. Tänapäeval on suuresti võim naiste kätte koondumas!!!

Sõbra ema ütlest talle naistest rääkides: „Iga naine proovib aeg-ajalt meest tuhvlialuseks muuta. Ometi ei armasta keegi tuhvlialuseid!” Aeg-ajalt naised esitavad meestele väljakutseid. Ühiskondlikus kontektsit rääkides – kui naised saavad võimule, siis on KARAUUL. Naistel on paratamatult emotsionaalne pool rohkem arenenud kui meestel ja läbi emotsioonide toimub ka otsuste vastuvõtmine. Mõelge mis toimuma hakkab kui naised on võimul?!?

Pean tunnistama, et ega ka mina ei ole teab mis vaikne hall hiireke nurgas, kes alandlikult allub kõigele. Tänu fantastilisele vennale näen, mis mulle on vaja. Kui hakkangi liiga palju sõna võtma, siis R kutsub mind korrale. Üldiselt ma ei saa ise aru kui lollusi hakkan tegema. Taaskord on vaja välisabi - juhib mu tähelepanu. Enda kogemusest julgengi arvata, et igat metsikut suksut on võimalik taltsustada. Eelduseks on vaid, et metsik suksu oleks avatud ning taltsutaja ütleks ka välja.

Armastust pühadeajal :)

No comments: