Monday, April 13, 2009

Naised valikute ees


R küsis mu käest: "Kumb on mõistlikum, kas pakkuda tüdrukule kindel koht, kuhu minna, või anda valida erinevate variantide vahel?"

Üks ebameeldivamaid asju, mida võib ette tulla, on küsida tüdruku käest mida teha. Kui selline küsimus tuleb suhteliselt ootamatult, siis on pea tühi ja ei oskagi kohe midagi pakkuda välja. Järgneb piinlik vaikus: "Eeem, mmmm, noh .... ". Ideaalsem variant on aga kui mees oskab ise pakkuda erinevad valikuvariandid. Kindlad variandid annavad signaali sellest, et mees teab, mida ta teeb ja tahab = selgroo olemasolu. Samas valikuvõimalus naisel tähendab tema soovidega arvestamist.

PS! Kunagi ei tasu ennast lolliks mõelda. Teinekord jalutuskäik võib väga mõnus olla. Nt M-iga on mul iga kord väga vahva jalutamas käia. Selle käigus saan nii palju uusi mõtteid, et ka koju jõudes avastan midagi uut.

Päikest südamesse!

2 comments:

Saila said...

no olen minagi tydriklaps olnud, ent kysimus 'mida ette võtta, mida teha?' ei võtnud siis ega võta nyydki tummaks.vbl beib ei tea, mida tahab, aga mõnedel on ikka aru ka peas. poiss kysib ... jah, aga tal on siiski põhiliselt 1 mõte peas kui asi on selles, mida tydrukuga teha :D

Kristiina said...

Njaaa, olen küll päeval kontsa-seelikuga naisolend, kuid ennast ei liigita siiski beibede sekka. Siis oled Sa, Cassandra, küll õnnelik, kui tead iga kord, mida teha. :) Tean ka, et mulle meeldib nt tsikliga sõita (vms motosporti teha), suvel nt Wake'ga Reiu jõel sõitmas käia (peale tööpäeva hea Tallinnast Pärnusse sõita) jms põnevused. Kuid need ei ole päris igaõhtused (paraku). Ja kui siis tulebki tahtmine miskit teha ja keegi küsib, siis päris tihti on esinenud olukordi, kus ei teagi, mida teha või isegi mida tahta. Tean vaid emotsiooni, mida tahta :)

Kasvõi elementaarne ja alati tore mängude õhtu - selleks on vaja seltskonda (mitu inimest = vajab teinekord pikemat ettehoiatusaega).