Monday, April 20, 2009

Iluandjad


Me ei saa muuta nägu ega keha, mis meile on kingitud (v.a. nuga=op), kuid me saame ennast muuta ilusamaks teiste inimeste silmis.

Ilu on üldse selline teema, mida paljud (eriti mitte liiga ilusad inimesed) ei taha tunnistada. Ometi enese eest hoolitsemine on austus teiste vastu. Meeldiv on suhelda hoolitsetud inimesega, sümpaatia tekib kergemini. Lisaks ilusat inimest on hulka meeldivam tänavapildis kohata.

1. NAERATUS
100% garantii, et muudab inimese ilusamaks. Julge naeratada rohkem, see on justkui päike, mis kuldab looduse üle muutes sellega maailma "roosamaks". Kõik armastavad sooja päikest (=naeratav inimene).

2. SIRGE SELG
Kuidas Sa praegu istud? Tee õlaring ja jäta õlad taha. Tuleta päeva jooksul endale meelde rühti. Pane tähele, kuidas hakkad pilke püüdma. Längus ja küürus inimesed tõesti võivad meenutada ahvinimesi.

3. POSITIIVNE ELLUSUHTUMINE
Kuidas Sa väljendad end? Loe nt oma saadetud e-maile? Kas Sa väljendad end eitusega või jaatusega? (nt kas homme ei saa või saan ülehomme). Negativism kurnab inimesi, ka siis kui seda ei fikseerita otseselt, mõjub see laastavalt.

No comments: