Sunday, January 10, 2010

Weekly Cookie - kontaktide puhastamine


Mind inspireeris nädalavahetusel loetu - on olemas aerosool kontaktide puhastamiseks. Sedapuhku siis elektrikontaktide puhastamiseks - ladestuv tolm, korrosioon jne. Vaata kui vahva - Sul seisab pistikupesa mõnda aega kasutuseta, võtad aerosooli ja kõik saab korda.

Inimestega võiks ju Sama lihtne olla. Nõnda nagu elektrikontakt on vahenduseesmärgiga, oleme meie ka tegelikult kontaktiks ehk me vahendame pidevalt midagi. Me võime vahendada positiivseid emotsioone (rõõm, naer, komplimendid, julgustus jne) või negatiiset (teravalt ütlemised, solvamised, külmus, ülbus jne). Millist "voolu" vahendad Sina?

Mida teed Sina kui Sul on mingil põhjusel mõni tore kontakt jäänud seisma? Millega Sina puhastad oma kontakte? Kui Sa avastad kaukaks seisma jäänud kontakti, siis mis Sa teed - kas kannad maha - "midagi ei saa teha", või lähed "poodi" lahendust otsima ja leiad aerosooli kontaktide puhastamiseks?

Lisamõtteaine - meie põhikontaktid on meie lähedased. Kõige kummalisem on see, et tihti peale saavad nemad selle negatiivse laengu (võõrale präänikut ja omale kaikaga). Aga nad on ikka meie kõrval. Nad on ja jäävad kui me ise neid maha ei kanna.


PS! Päevad on nagu kohvrid - kõik peaaegu ühes suuruses, kuid mõned inimesed suudavad sinna pakkida oluliselt rohkem kui teised.

Kõige erilisemat nädalat :)

No comments: