Wednesday, January 13, 2010

A-kategooria naised


Kui tänaval tuleb vastu A-kategooria naine (ilus, pikupüüdev, enesekindel (v-o ka veidi üleoleva olekuga), hästi riides käiv jne), siis vaatavad kõik talle järele. Teda kas imetletakse või põlastatakse (“viinamarjad on nagunii hapud”), ükskõikseks ta üldjuhul ei jäta – tõmbab selleks tähelepanu liigselt tähelepanu oma olemusega.

A-kati naine meeste jaoks on sama nagu iga teinegi elu otsus. Kõik võivad ju neid imetleda, enamus ei proovigi neid kätte saada – nende liigast väljas. Üks osa vähestest, kes proovivad, võivad ka kätte saada, kuid muutuvad õnnetuks. See elustiil ei sobi neile. Ma ei räägigi elukvaliteedist või selle kallidusest. Ainuüksi ei sobi paljudele, et A-kati naine saab pideva tähelepanu osaliseks, mis võib II pooles armukadedust tekitada. Selline usaldamatus väsitab ja muudab inimese õnnetuks.

Ole aus enda vastu – vali teadlikult õige liiga. B-kategooria naisega võib vastav mees oluliselt õnnelikum olla kui eluaeg ruunatuna A-kategooria naisega olla. Imetle a-katti, kuid tunne rõõmu oma b-katist :)

3 comments:

Meretuul said...

Tahaks nüüd lugeda ka B,C D, jne kategooria naistest. Ma ei teadnud neist seni midagi.
Tahaks ennast ka kuhugi nende hulka ära kategoriseerida... :)))

Kristiina said...

:D Kohe näha, et Sa oled naine. Kategooriad pannakse siis eelkõige meeste poolt ja ega naised väga sellest ei kuulegi... ;)

Jaanus said...

To: Hermit & Kristiina.

Ärge ajage segamini A-kategooria naist ja bitchi, tihti lugu neid samastatakse.