Thursday, January 14, 2010

Vikerkaarevärviline Vändagänkster...


... meestel on võimalik saada 3 erinevat orgasmi - tavaline orgasm, pursketa orgasm ja mitu orgasmi järjest ... paraku paljud ei tea seda ...




Üks lollikindlamaid viise lugejate arvu tõsta on kirjutada seksist. Naised ilmselt tõstavad pilgu sest "massaaž on parem kui seks". Ehk naistele on justkui kaasasündinud oskus teeselda ja enamikku huvitab, kas ma olen ainus ja kas nii jääbki.

Uuringu käigus vastasid enamus naisi, et nad kardavad kõige rohkem partnerile pettumust valmistada. Mina ütleks, et naistele on loomuomane "emainstinkt" - ehk kõigepealt hoolitseda teiste eest ja alles siis enda eest. Seisukoht - naised, kes teesklevad, on rumalad. Kui see Sulle mingit mõnu ei paku, siis Sa ei viitsigi varsti enam sellega tegeleda. Tuleb olla "egoist" ja vaadata kuidas endal on mõnus. Tulevikus midagi ei muutu. Kui ennast tunda, saab jälgima hakata ka II. (mehe poolt öeldu).

...ja mehed loevad seksiteemadel ilmselt seepärast, et see ei jäta neid kunagi külmaks.

* Menuka postituse juures on oluline pealkirja atraktiivsus, sissejuhatus ja postitamise kellaaeg. Kommenteeri, miks Sa hakkasid seda teemat lugema ;)

http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk&feature=fvst

1 comment:

Jaanus said...

Üks parimaid orgasme on siis kui oled esimese korraga end täitsa tühjaks lasknud ja siis jätkad tegevust edasi.
NB! ja nüüd kui tuleb järgmine orgasm on see eriti võimas, tunned kuidas värised mõnust ja põlved muutuvad pehmeks mmm
Kahjuks enamus naised arvavad, et kui mehel esimene orgasm on käes siis on pidu läbi.