Friday, January 15, 2010

Mehed: “A-kategooria naine on ...


Et asi segaseks ei jääks, palusin paaril mehel kommenteerida, kes on A-kategooria naine. Saabunud vastused:

A (pikk, kena, muskulatuurne, intelligentne):
Minu jaoks on A katekooria naine alfa emane. Kergelt brafuurikas, iseteadlik, inteligentne, edasipüüdlev, konkreetne, vajadusel terava keelega, rinnakus pole reegel aga sobib konteksti. Ühesõnaga naine kellega iga mees ei julgegi jamama hakkata.

R (arhitekt):
A kategooria naine on ilus, pikk, sale, stiilne ja inteligentne. Inteligentsuses võib teinekord kahelda, aga eelnevad on suht kindlad. :D
Trofeenaised on vist ka A kategooria omad. :D

V (osava jutuga):
KEHA
1. On ilus ka ilma meigita (loomulik ilu).
2. On sale, naiselike vormidega, ent mitte ülekaalus ega ka liiga kõhnva või sportlik.
3. Rinnad keskmisest veidike suuremad, ent mitte rohkem. Oluline on nibude kuju.
4. Oskab riietuda külgetõmbavalt kui ta peaks selleks põhjust andma / kuid pole tähelepanu ori ning oskab riietuda ka maitsekalt ja hästi kui külgetõmbamiseks ei peaks enam põhjust olema. Kui kindlasti peaks ta enamasti jääma teatud kombluse piiridesse (st. mitte eelistama pepupragu ja tisse eksponeerivat riietust).
5. Ei too oma keha liigselt suhtelise ilu ohvriks (intensiivne pea värvimine, konstantne make-up, kõrged kontsad, imelikud dieedid, liigne solaarium, pitsitavad riided jne.)

VAIM
1. Teab kes ta on, mida elult tahab ning kuidas seda saada.
2. Näeb laiemat pilti ning ei lähtu pealiskaudsetest järeldustest
3. On väga hea fantaasiaga.
4. Talle on samapalju oluline nii vaime kui ka füüsiline areng ning põnev seiklemine kui ka lihtsalt logelemine.
5. On meeldiv, selgete piiridega suhtleja.
6. Saab vajadusel iseeseisvalt väga hästi hakkama.
7. Ta toob sära ja selgust ellu, mitte kannatusi ja ähmasust.
8. Ta ei arva endast kunagi kui A-kategooria naisest. Selline nimetus pigem solvaks teda või teeks lihtsalt kurvaks.

Re:
emotsionaalne tasakaal - kui vaja siis tuleb ja nutab vastu minu õlga end tühjaks ning samas on ka rõõmsameelne ning näiteks lihtsalt tuleb ja hüppab sülle :-)
kirglik-romantiline-temperamentne
maitsekas- teab kuidas end riidesse panna ning kas, kus ja kui palju meiki panna:-)
seksikas
heas füüsilises vormis, sh oskab hästi tantsida
aeg ajalt kannab kontskingi- kõrged(teatud piirini) kontsad toovad esile naiselikkuse, see on isegi füsioloogiliselt seletatav, ma ei ole teaoorias tugev, aga a la emaka asend muutub jne .... Samas pidevalt kontsadega naist oma kaasana ma ei kujutaks ette, võib olla selle pärast, et läheks liiga naiselikuks :-)
iseseisev - st kui vaja otsustada, siis otsustab, kuid samas laseb meestel uksi lahtiteha ja olla nö daam :-)
Iseloomuomadusi võib kindlasti veel ja veel välja tuua ja detailsemaks minna... Ülal olev tulid esmajärjekorras meelde :-)


http://www.youtube.com/watch?v=8TqLmDhOdEc

PS! Inimesed armastavad turgu mitte kauplemise pärast, vaid seepärast et neile meeldib teada oma hinda ;)

5 comments:

H said...

Ma ei tea, kas sa oled ise need parandused sisse viinud või lihtsalt ei vääri need kaks esimest meest küll ühtegi A-kategooria naist. Nimelt ei suutnud kumbki sõna intelligentne õigesti kirjutada.

Meenub alles üks väga ''šarmantne''noormees püüdis mind võluda sellega kuidas ta lausus: ''Kõigele lisaks olen ma ka intlikentne''- ma pidin naerukrambid saama... ning mees oma unistusest igavesti loobuma. Kui mees ei oska kirjutada,ärgu kirjutagu, kui ei ole endas kindel, kontrolligu siis õigekeelsussõnaraamatust järgi... aga ärge kasutage vähemalt niii levinud sõna vales kirjapildis...

Rents said...

Ma vaatasin ka, et mees, kes kirjutab "alfa emane" ja "brafuurikas", saabki omale naist ainult välimuse ja emotsionaalsuse järgi valida, sest ükski intelligentne naine ju sellist ei tahaks. Kuigi miski ütleb mulle, et vaevalt sellised mehed seepärast ka väga kurvastaks. :D

Verner Keel said...

See kolmas on ka hale jorss - kes see siis kõhna asemel "kõhnva" kirjutab :) Häbi Sul olgu ning vaata, et Sa ei lähe intelligentseid naisi murdma! See on meie, tarkade, täpsete ja üleüldse kuumade alfameeste pärusmaa. Vaid meie võime riisuda koorekihti. Sina, häbitu, tohid proovida apelleerida vaid jääke tassi põhjast.

Kristiina said...

Jaaa, my bad, et ma ei parandanud kirjapilti. Tahtsin vaid vahetu tagasiside tuua teieni...

Kristiina said...
This comment has been removed by the author.