Friday, March 20, 2009

Rong see sõitis tsuhh-tsuhh-tsuhh....


Eelmisel nädalal kuulsin Meelis Atoneni rääkimas. Vahva oli tema kommentaar Läti majanduse kohta: "Rong see sõitis tsuhh-tsuhh-tsuhh ja Piilupart oli rongijuht. Foorid näitasid punast tuld, Piilupart aga - tuut-tuut hoogu juurde!"

Valvsaks peaks tegema inimesi see, kui tänavatele ilmuvad suured reklaamid pankade poolt: "Tulge võtke soodsalt laenu!" Paraku ignoreerivad inimesed selgeid ohumärke mujalgi kui ainult majanduses.

Poiss otsis juba mõnda aega endale tüdrukut. Tüdruk oli Poisi sugulasest hiljaaegu lahku läinud ning hakkas Poisiga suhtlema kuna tahtis viimase sugulasele "kätte maksta". Peagi saabus hetk: "Kuule, seksiks ka väheke! Kaitsevahendeid on? Ei ole?!? Pöidlad pihku - läheb sõiduks!" Sõit oli tulemusrikas ning tõestas Newtoni 7 seaduse paikapidavust - 2 keha üksteise vastu hõõrumisel tekib kolmas keha!

Kolmapäeval lasin tudengitel kirjutada tagasisidet. Loengu ülesehitus meeldib tudengitele, üks tõi välja lisaks, et muidu on tore küll, kuid võiks konkreetselt välja öelda, milline strateegia on õige! Hirmus tore oleks kui kehtiks põhimõte "one size fits all"! Parim strateegia elamiseks on tegutseda läbimõeldult! ;)

Ilusat kevadealgust!

No comments: