Thursday, March 19, 2009

Prints valgel hobusel - naerualune päriselus!


Teisipäeval lugesin sõbra blogist (http://blog.anttix.org/2009/03/toeline-habi-suguvendade-parast/) mõtisklust, kuidas täiseas elunäinud mehed saavad petetud 15-aastaste poiste poolt. Noh, ega need naisedki kohati targemad ole (loe ise täpsemalt). Kas sellised ongi need mehed, kellest naised sinisilmselt unistavad. Naised vaatavad seepe, loevad roosasid raamatuid ning unistavad printsidest, kel oleks tingimusteta armastus nende vastu, ükskõik millised nad siis ise ei oleks. Kui siis lõpuks näemegi neid tingimusteta armastusega mehi/printse, siis naerame nende üle.

Senikaua kui vaatame telekast sellist tingimusteta armastust - on see ilus ja romantiline ja unistame isegi, et leiduks see prints, kes sobiva hetke tekkides lihtsalt suudleks ... and they lived happily ever after! Ja pilk reaalsusele - kuna me ise ei ole täiuslikud, siis ei suuda me koos olla inimesega, kes meist on täisulikum. Meil tekivad kompleksid tema kõrval (üks väljenduslaad on armukadedus). Ehk sama palju kui armastame mehes tema häid omadusi ja täisulikkuse poolt, sama palju armastame tema puudusi. Ainult muinasjutus saavad kokku prints ja kerjus!

MOODNE TERMINOLOOGIA
* Viimase poole aasta jooksul olen kuulnud moodsat sõnavara (mis minust on algselt mööda läinud)
Enekat tegema - enesetappu sooritama - armas sõna iseenesest :)
Failu (hääldus Feilu) - läbikukkuja
Nussu - nunnu, nummi; võib kasutada näiteks orksis paaripilte kommides: "Te olete nii nussud!"
Välkar - välismaalane


Püüa Päike kinni oma südamesse, siis jääb kevad alles ka siis kui läga hakkab taas taevast tulema :)

1 comment:

Kristiina said...

Kui mõni noormees otsustab selle otsustava sammu teha ja hetke tekkides neiut suudelda, siis kindlasti saab ta plusspunkte sellega. Alati on võimalus, et neiu päris sama moodi ei tunne, aga parem proovida kui jääda terve elu kahetsema ja mõtisklema ... "aga äkki..." Kui saadud reaktsioon ei ole päris ootuspärane, siis võitnud oled igaljuhul - likvideerisid oma kahtlused. Pealegi julget (assotseerub ka sõnaga "tugev") meest hinnatakse ikka rohkem. You'll never know before you try.

PS! Kevad on käes - olge ettevaatlikud - inimeste südamed on oluliselt rohkem avatud kui ehk peaks... ;)