Tuesday, March 24, 2009

5 lihtsat tõde naiste kohta (edukaks lähenemiseks)


1. Kui oled naisest huvitatud, siis on mõislik taustauuring teha (nt googeldada). Uskumatu kui palju plusspunkte annab mehele see, kui ta on eelnevalt vaeva näinud ja teab nii mõndagi naise kohta. St ta ei ole lihtsalt järjekordne. Impressive!

2. Ütle välja, mida naine mõtleb. Tegelikult kehtib see igas eluvaldkonnas ja kõigi puhul – inimene oma kehakeele ja olekuga annab mõista, mida ta tunneb. Kas kardab või on elevil. Kui Sa selle sõnadesse paned, annad Sa märku naisele, et Sa mõistad teda. Mida võib veel naine tahta, et MEES teda mõistaks?!? ;)

3. Naine armastab kõrvadega. Ka minu pikaajaline suhe – ta ei olnud iludus, keda tänaval järgi vaadata, aga sisemiselt oli ta rohkem mees kui paljud. Ta oli julge ega põdenud midagi. Üks mu teine suhe – mees oli minust lühem (aga v kena), aga see ei häirinud mind. Tal oli taaskord tugev isiksus. Ehk naiste puhul on olulisem sisemine pool ja sekundaarsena tuleb visuaalne pool.

4. 90%-10% reegel. Kui naise/neiu õhtul koju viid ja ta ukse juures võtmetega mängib või viivitab, siis ootab ta hüvastijätu-suudlust. Kui naine pole sellest huvitatud, siis lükkab ta konkreetselt ja otsustavalt võtmed lukuauku ning jätab hüvasti. Esmasuudluse puhul on tähtis, et mees tuleks 90% kaugusele naisest ning jätaks selle 10% naisel tulla.

5. Iga naine (või vähemalt enamus) tahab olla ja tunda ennast ilusana. Ehk komplimendid panevad naise kõrvad liikuma (olgugi, et enamus naisi ei oska seda vastu võtta ja hakkavad end välja vabandama, miks nad head välja näevad). Siinkohal ei tasu ka niisama lahmida - a la kui naisel ikka pesemata juuksed on, siis ei tasu kõva häälega öelda: "Oi kui ilus soeng Sul on!" :D

No comments: