Sunday, December 13, 2009

Weekly cookie - oskused vs valmisolek õppida


Tähtis pole mitte niivõrd oskused kuivõrd valmisolek õppida (suhtumine)!


Maailmas on miljardeid erinevaid oskusi – nt söögitegemine, võitluskunstid, lumelauasõit, puunikerdused, ehitamine, kaljuronimine, tantsimine jne. Oma lühikese elu ja limiteeritud aja juures me ei saagi kõike osata. Aga seepärast ei pea põdema – esiteks meid ongi seepärast nii palju, et kõik oskused saaksid erinevate inimeste poolt kaetud (inimesed ongi olemas selleks, et üksteist aidata) ja teiseks – kui on vaja midagi õppida, siis saame seda teha. Valminud õun hakkab mädanema, seisev vesi roiskub. Kui Sa kõike kohe alguses oskaksid, siis Sul ei oleks arenguruumi.

Kui oled valmis olema algaja, avaneb täiesti uus maailm Sulle :) Nii hea on olla inimes(t)ega, kes aksepteerivad just Sinu eripäradega. Kui teine inimene aksepteerib Sind Sinu eripäradega, siis Su armastus tema vastu kasvab üha enam – Sa tahad olla parem inimene tema jaoks, sest tema on nii super. Sel moel saad ka ise armastust enda vastu kasvatada ;)

Ära hakka end kõrvutama teistega, et nood oskavad üht või teist. Sinus on jälle midagi muud. Ole rõõmus ja ole avatud, siis oledki andekas :)


Päikesesooje mõtteid :)

No comments: