Tuesday, December 1, 2009

Palju õnne argipäevaks!


Sõin koos töökaaslasega, kes teatas, et E621 on kõige jubedam mürk, mis olla saab. Mõjub närvisüsteemile ja seda on igasugustes näksides, poolfabrikaatides ja eriti ohtralt vorstitoodetes. Lisaks tuleks veel vältida E62 – E65. Vähe sellest, kuna tänapäeva toit on nii mürgitatud, siis tuleks lisaks võtta miljon toidulisandit. Piimatoodetest tuleks maksimaalselt hoiduda.

Masendus tuleb peale. Omaarust toitun tervislikult ja harva ostan poolfabrikaati, kuid selle reeglistiku järgi suren ka mina varsti ära. Siinkohal tekib siis küsimus – kas nende inimeste elurõõm ongi toitumise jälgimine? Peab olema, sest enamus nende ajast kuulub toitumisele. Ma ei kujutaks ette kui teataksin J-le, et tänasest jood hommikukohvi asemel leiget vett, shokolaadi ei söö, süsivesikuid ja valke omavahel kokku ei pane (nt kartul–liha big no-no), kui magusat sööd, siis alles 0,5 h peale sööki ja vedelikku üldse söögi kõrvale ei tarbi. 0,5 h enne sööki ja 1 h peale sööki võid leiget vett juua. Ja muide, ise hakkame porgandeid-kartuleid kasvatama ja leivategu saab ühiseks rõõmuks. :D

Palju õnne argipäevaks!

2 comments:

Verner Keel said...

Pigem tasub järgida autoregulatsiooni seadust: kui on püsivalt hea, siis ongi hea ning muretsema ei pea :)

Mis kasu on sellest õigest toitumisest kui askeetlik reeglistik ning enese jäika vormi sulgemine tekitab stressi, teiste jubedate toitumisharjumuste tekitab südame/maailmavalu, muret ja ängi + ühiskond kah midagi ei tee teiste päästmiseks ja see tekitab vahel tigedustki :D Ja kas mitte just stress, mure, valu ja tigedus pole need, mis kõige aplamalt Su eluaastaid näsivad ;)

Verner Keel said...

Lisan veel. Tegelikult on tõestatud, et see mis meeleoluga sa sööd, kuidas sa suhtud endasse (armastad end?), maailma, kuidas suhtud toitu mida sööd, kuidas sa seda sööd jms avaldab vaata, et rohkemgi mõju kui tema koostisosad :)