Wednesday, December 9, 2009

Juhtimine elus ...


Seda, kas Sa aksepteerid Jumala olemasolu, on iga inimese enda otsustada. Jagan teiega oma kogemust.

Suvel teatasin R-le (vennale) skypes, et peaks endale uue auto ostma, mis siis et just hiljaaegu oli töökojas öeldud mu punase noole kohta, et see on parim väikeauto – kere ei roosteta ja mootor ei lagune. No aga ikkagi – vana auto ja ei näe teab mis püss enam välja. R õnneks ütles, et osta parem korter.

Vaatasin siis kinnisvara turu hetkeolukorda. II korter, mida vaatamas käisin koos kinnisvarahaldurist sõbrannaga, tundsin, et see on see õige. Palusin Jumala juhtimist – et kui on õige korter, siis oleks mul piisavalt aega otsustamiseks. Käisin paar korda vaatamas, sain hinnast pisut alla. Küsisin nõu T-lt, kes ostab-renoveerib-müüb kortereid. Ta andis H kontakti ~65 a härrasmees, kes terve oma elu on ehitusega tegelenud. Hetkel on tal ehitusfirma Lätis ja toimetab ka Eestis. T ütles, et maksab mõnded tuhanded, aga tema väärt nõu võib säästa hulka rohkem.

H kiitis korteri heaks, küsis selle eest 4 korda vähem kui T tuttavatelt, kes konsuldeerisid temaga paar nädalat tagasi. Paar päeva pärast kohalkäimist helistas H ja teatas, et ta oli omal käel käinud ise veel korterit vaatamas, kraapis maja väliskrohvi ja kinnitas veelkord, et tegu on hea ostuga. Hetkel helistan aeg-ajalt H-le ja ta lahkesti jagab kogemusi ja nõu. Muudkui ütleb, et helista ikka tagasi kui veel küsimusi tekib.

No comments: