Thursday, November 6, 2008

Glamuur...



Eile õhtul käisin koostööpartnerfirma juubelil. Väga suurejooneline tähistus. Lisaks suurepärastele söökidele ja meeldivatele üllatustele olid kohal ka ilusad (ja edukad) inimesed.

Õhtu alguses olin koos oma ülemusega (noor mees). Mingil hetkel läks ta koju. See oli just see hetk, kus inimesed olid erinevatest edevatest kokteilidest ja shampusest vindi sisse saanud. Enesekindlad inimesed lendavad julgelt peale. Häbenematult takseeriti pealaest jalatallani üle. Pilkude mäng käis. See oli just selline õhtu, kus on võimalus saada erinevaid vajalikke tutvusi ja soovi korral leida armukesi/kaaslasi.

Ei möödunud minutitki (üksinda jäämisest), kui hõigati mind oma lauda (püstjala-lauad). Oma hoole alla võttis mind raudteemagnaat. Õhtu kulminatsioon oli see kui mööda Viru tänavat oma auto poole tõttasin, veeres vaikselt mulle vastu turvapatrull kes julgesti silma tegid.

Elu on tõeline Amerika raudtee - ühel hetkel vuhised allapoole, ootamatult tuleb vint ja vuhised inertsiga jälle taevakõrgustesse :D

No comments: