Tuesday, August 11, 2009

Romantika ...


Üks tore inimene saatis ühe romantilise lingi edasi:
http://www.youtube.com/watch?v=uy0HNWto0UY

Süda härdus - millisele naisolendile romantika ei meeldiks. Samas jälle olen liiga palju sellist käitumist näinud. Nii need mehed naistest ilma jäävadki. Naine annab rohelist told ja mees ei julge ega julge midagi ette võtta (välja kutsuda). Kui seda videot peaks vaatama mõni noormees, kellele meeldib neiu, siis mis Sa ootad? Sellest on suhteliselt kiire võimalik aru saada kui Sa neiule ei meeldi. Kas tahad siis ilma jääda ehk parimast asjast, mis Su elus juhtuda võib? Filmis on happy end, kuid päüriselus tunneb naine - kaua võib?!?

Julgemalt, enesekindlus tagab juba pool võitu!!!

10 comments:

Verner Keel said...

Too naine võttis ju mehe otseselt rajalt maha. Mees olekski jäänud tegema nägu justkui ei näeks kedagi ega midagi :D
Kohati jättis mees natuke psühho mulje kui ta suu ammuli naist vaatas - see oli lahe :D

Kristiina said...

Exactly ja mees jätkuvalt kartis naist välja kutsuda ...

Verner Keel said...

Mõni mees kannab 14-16 aastaselt esimest korda kohtingule minemise hirmu kõrge vanuseni kaasas :D Samas, räägitakse, et tegelikult võtab alati naine mehe rajalt maha, mitte mees. Naine paneb nö "pilgu peale" ning mees hiljem mõtleb, et tema oli algataja :D

Kristiina said...

Jah, mis seal salata, nii see paraku on ;) Aga mees on ju see, kes pilgust kinni haarab ja asja ära vormistab. Muidu poleks mehel muud kui end selili visata ja oma printsessi oodata.

Mis seal salata - naudin, et mind võetakse naisena ja koheldakse vastavalt sellele. Ja nii on ka oluliselt lihtsam suhelda kui mees jääb meheks ja naine naise rolli :) Paljud naised igatsevad seda sama kuid millegi pärast kiputakse naiste poolt kohati see kontroll ja maskuliinsus enda kätesse võetama... :D

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Verner Keel said...

Jah, samas on jälle vihjeid erinevaid. Näiteks seal filmis tegi naine mehele puust ja punaselt selgeks, et ta on huvitatud temast. Enamasti köidab naine mehe tähelepanu sagedaste pilkude või muuga. Annab nö "kaudselt" mõista. Kõige huvitavamad on aga alateadlikud märgid. Pealtnäha mingeid märke või vihjeid justkui pole, ent naine tõmbab meest enda poole ning hoiab teda oma energias. Osade väga heade sõbrannadega olen tajunud, et ehkki ma ise ei soovigi enam ühendust võtta olen selleks mingil müstilisel kombel sunnitud. Huvitav kas naised kasutavad oma alateadlikke meetodeid teadlikult või mitte :P

Kristiina said...

Femme fatale on osade isendite nimetus ;)

Naise edu naiselikkuses olemisel ongi mees hoida selles maagilises lummuses, millest mees tegelikult ise aru ei saagi. Ja tegelikult otsib enamus mehi selliseid naisi oma ellu, kelle pärast oldaks valmis loobuma oma hetke elukommetest (nt pidev naiste vahetus jms). Mida rohkem mees näeb naisi kui külvivalmis küntud põlde, seda enam hindab ta naist, kelle pärast on ta valmis sellest kõigest loobuma.

Aga selle teadliku või alateadliku mõjuvõimu kasutamist on nii ja naa. Nagu suured koerakutsigad ei adu tihti peale oma jõu tegelikkust ja võivad sellega teistele haiget teha, on ka naistel see nii. Endalegi märkamatult oled vallutanud järjekordse südame. Mis seal salata, who don't want to be wanted?!? Ja see on iseenesest tore tunne. Ühel hetkel saab naine sellest aru ja loodetavasti ei kuritarvita seda. :)

Minul on vaja nt Ristot, kes tuletab mulle meelde, et ennast rohkem jälgia :)

Verner Keel said...

Külvivalmis küntud põllud - väga hea :D Tuleb käibesse võtta :)

Kui see femme fatale suudab meest armastuse nimel lummuses hoida, siis on see tõesti ihaldustväärt naine. Samas enamus femme fataled kasutavad oma magnetismi kas teatud kibeduse, kompleksi vms. korvamiseks. Kuna neil endal on sees kibedust või komplekse, siis on ka nendega lävimine ja selle lõpetamine mehele sageli kibe ja/või kompleksiderikas kogemus.

Samas olen kohanud ka puhtalt tähelepanuvajadusest lähtuvaid flirte: lubab teha teatud piirini kõike ning siis kui isu täis ütleb EI ning kaob :) Mõneti on need väga egoistlikud käigud, ehkki mehele isegi meeldivad - eriti alguses :P Hiljuti oligi vist üks "koerakutsika" keiss kus neiu ilmselgelt ei taiunud oma naiselikku jõudu ning oli hiljem siiralt üllatunud tagajärgedest :)

Keegi kelle nimel oleksin võimeline kõigest loobuma? See oli eriti lihtne just 16-20 aastaselt :) Mida aasta edasi seda väiksemaks aheneb valik, sest iga aastaga tead aina rohkem kes Sa oled ning mida Sa tegelikult tahad. Kunagi võisin pea iga ilusa neiu nimel, kellele meeldisin, pea tulle panna :D

Pidev naistevahetus on mõnus alternatiiv enne tolle "õige" saabumist, ent samas ka ohtlik: kardan, et see võib kujuneda mulle harjumuseks :)

Kristiina said...

Tead ju küll, et kui kraan on korra üle keeratud, siis kipub ta üle käimagi. Ehk jah, ohtlik võib see olla. ;)

Unknown said...

Kommentite saaga lõpetuseks: et kui film presenteeris meest, kelle probleemiks oli kartus naistele lähenega, siis toa teises nurgas istuvad aga tüübid kellel on probleeme liigse julgusega: sest just tänu sellele tekib ümber hulgaliselt naisi ning loobuda ei tihka kellestki ;)