Monday, August 24, 2009

Nõutud mehed


Eelmise nädala lõpus oli R-iga (parimast sõbrast vend, kellega räägime kõigest) taaskord vestlus meeste-naiste suhete teemal. Ta oli oma sõbraga millalgi jõudnud järeldusele, et hõivtud mees on atraktiivsem naiste jaoks kui vallaline mees. Järelikult tuleb olla ükskõikne ja mitte välja näidata, et oled naisest huvitatud.

Njah, vaidleks vastu ja mõnes situatsioonis kinnitaks. Põhimõte on tegelikult lihtne – kõik otsivad endale võrdväärset partnerit. (Sa ei lähe ju väikse lapsega arutlema maailma teemadel). Kui sihtmärk on paigas, siis järgneb jaht. Suhtlus siinkohal on nagu kaardimäng – kaarde avatakse sama palju kui teine avab. Ehk nii palju kui teine välja näitab, näitad/räägid ka Sina. Pole mõtet ennast teise ees kohe alasti kiskuda, siis kaob (pikem) huvi. Samas jälle mehelikkust hinnatakse selle järgi kui ta oskab asja vormistada. Naine mängib nagu kassipoeg käpaga katsudes, mees aga on julge hunt.

…Ammu on teada kitš, et iga naine unistab hinges romantikast … ja see eeldab ju mehepoolset enese “alasti kiskumist” (a la abieluettepanek suurüritusel, vihmas järgi jooksmine, lille kinkimine tänaval jms …

Naised armastavad julgeid mehi, kes teavad mida nad tahavad ja liiguvad kindlalt selle poole…

3 comments:

Verner Keel said...

Vahel on väikese lapsega tunduvalt huvitavam maailma teemasid arutada kui täiskasvanuga :)
Sisuliselt toodab mehele atraktiivsust hõivatuse moment ning seda igas mõttes. Näiteks tööga, hobidega ja muuga hõivatud mees on naistele ülimalt atraktiivne nähtud. Eriti siis kui ta oma tähtsate ja ägedate tegevuste kõrvalt leiab aega just TEMALE :)
Samuti on teise naise poolt hõivatud või teiste naiste poolt hõivatav (mehele löövad teised naised külge või näitavad üles suurt huvi) mees ekstra atraktiivne. Julgemad (ent sageli mitte targemad) naised lausa proovivad hakata hõivatud meest üle lööma ning hõivatava mehe suhtes tekib hasart: et tuhkagi need teised teda endale saavad! Ent siis võib tekkida ka oht, et siis kui lahing peetud ei olegi mees enam nii atraktiivne:)
Viimase situatsiooniga oli mul just hiljuti kogemus: üks ülimalt atraktiivne naine hakkas minuga vestlema ning tänu sellele, et vestlesin nii šefi naisega ilmusid kuskilt mingid neiud välja kui too naine juhtumisi WC-sse läks. Kui ta tagasi tuli pani ta konkreetselt asja paika ning vedas mu baarist välja ning kui tänaval veel ligi tikuti, siis tarnis ta mind otse koju, ent hommikul kainenedes viskas ming aga viisakalt välja :D Kuna ma mingi eriti atraktiivne tüüp pole, siis oligi antud situatsioonis tegemist hasardimomendiga :P

Kristiina said...

Seda nähtust nimetaksin "Hullude-päevade-mentaliteet". Ehk kõik on kohal sumisemas ja muudkui ostavad ja siis naistel kaob mõttevõime ja igaks juhuks ostan ka seda, mida kõik ostavad. Kui kõik ostavad, siis peab väärt olema. Kui aga teha midagi põhjusel, et KÕIK TEEVAD, siis on asi kõige rohkem tuksis.

Ka see on tõsi, et mehi tihti peale hinnatakse naise järgi. Kui 2 paarikest tänaval kohtuvad, siis vaadatakse üle kõigepealt teise paari naine - naine kui konkurenti ja mees - kummal on ilusam naine. Sportautot ei saa igaüks lubada ja naine on pm sama - everyone can't handle pretty woman. Seda juba nt lihtsalt põhjusel - naine saab tähelepanu osaliseks ja mees peab oskama sellega toime tulla. Kui on pidevad armukadetsemised, siis see väsitab. + kui mees suhtub nagu ta ei oleks naist väärt, siis lõpuks jääb nainegi seda uskuma.

Aga see ekstraatraktiivsus hõivatud meeste vastu - eks on nii ja naa. Siiski julgeks suunata antud käitumismentaliteedi eelkõige nooremate naiskodanikele. Sest ühel hetkel tuleb mõistus ka koju ning arusaam, et mehega, keda kunagi pole näha, pole midagi peale hakata ja silmapiirile hakkavad ilmuma mehed, kes on nähtaval!

Verner Keel said...

Ma ju täpsustasin viimases kommentaaris: hõivatud mehed, kes oma kallist vaba aega pühendavad just TEMALE :) :P Mees ei passi niisama, on tegija, ent pühendab vaba aja naisele - vot see on tõeline meeskunn :D