Wednesday, October 1, 2008

Kõverpeegel


See, kuidas Sina ennast või endaga seotud situatsioone näed, võid vabalt suurendada mõned korrad.

Üldiselt kipuvad inimesed enda vastu liiga kriitilised olema. Või siis situatsioonide ja käitumisele adekvaatse hinnangu andmiseks puudub piisav informatsioon. Täna just tõdesin seda jälle. Mul on oma "suhe" välja kujunenud Hispaania koostööpartneriga. Mees on parajalt emotsionaalne - tuleb olla ettevaatlik, et mitte riivata ta tundeid, samas jälle tuleb olla piisavalt konkreetne, et jõuda kuhugi! Väljakutset lisab seegi, et meie arusaam töötegemisest on "pisut" erinev.

Täna saatsin talle aastalõpu prognoosi - kui palju ma kaupa tahan ja rõhutasin üle oma eesmärgid ja põhimõtted kauba tellimisel. Ütlesingi, et nagu oled märganud, siis väikese maana pole me just ideaalne klient. Vastuseks tuli: " Kristiina, Sinuga on mul üks lihtsamaid koostöid! Sa peaksid end rohkem armastama :)"

Ehk loo moraal - mitte võtta arvesse igapäevaseid vürtse ja disskussioone (a la "again, you're pushing us in the corner"), tähtis on summa summaarum! Ehk kõik võitlevad oma eesmärkide nimel ja koostöö on kesktee kahest. Pealegi, protsess keskteeni on sedavõrd nauditavam, mida on rohkem "väljakutseid". Keegi ei võta tõsiselt "tasuta" saamist (liiga lihtsalt saavutatu).


Kirge ja rõõme igasse hetke :)

No comments: