Sunday, October 19, 2008

1 Päev minu aastast!


Mure mehe südames painutab teda, aga hea sõna teeb temale rõõmu. (Õpetussõnad 12:25)

Olen viimasel ajal palju mõelnud "projektist" "Üks päev minu aastast". Kätte on jõudnud pimedad, märjad sügispäevad. Lisaks on majanduses väljakutsuv olukord. Ehk on aeg, mil inimesed satuvad kergemini masendusse kui rõõmsal suvepäeval.

Ei ole palju leida nädalas üks hetk, et kirjutada ühele inimesele sms, e-mail või veel ideaalsem - saata tigupostiga kaart või kiri. Kirja võid panna kas ühe lihtsa mõtte (aforismi), kogemuse/õppetunni, mis oled hiljuti teinud (võib olla täiesti elementaarne elutõde, aga me kõik vajame just elementaarsetes asjades meeldetuletusi), kompliment, kinnitus vms.

Saajaks võib olla kunagine sõber, klassikaaslane, kellega pole ilmatuma aeg suhelnud, keegi lähedane, eemal elav perekonnaliige vms. GARANTII - RÕÕMU TEEB SEE SAAJALE KINDLASTI!!! Sa ei tea iial, kui väga see inimene saamisel hetkel seda kinnitust vajab. Usalda oma südant ja saada just sellele inimesele, kes esimesena meenub!

Kui Sa leiad igal nädalal selle ühe hetke, siis saabki kokku 1 päev Sinu aastast! Sulle on see väike asi, saajatele aga suur!!! Positiivse sõnumi eripära on see, et saatmise ajal muutub selle väärus tohutult suuremaks. Justkui oleks selle kohaleviijateks inglid, kes lisavad oma hingesoojust sellesse.

Leia siis see aeg ja läkita Sinagi inglid teele!!!! Üks hetk, kui Sul seda kõige rohkem vaja on, külastab ka Sind mõni ingel :)


Südamesoojust kargesse sügisesse!

No comments: