Sunday, August 31, 2008

Ilus naine on silma paradiis, hinge põrgu, rahakoti puhastustuli!


Eile Ristoga linnas ringi sõites jäi pilk ikka nii mõnelegi ilusale autole pidama. Nii ongi - mõni mees kohe peab endale ilusa auto muretsema, kuna ta armastab neid pilke. Samuti on naistega - mõnel peab kohe nii ilus naine olema, et kõik talle järgi vaataksid. (Naise seisukohalt ei saa seda ka hukka mõista - tõesti on hea kui kõnnid mööda tänavat ja pilgud saadavad Sind. Pealegi - kui oled sellega harjunud, siis on see vägagi nauditav. NB! Seda eeldusel, et naine ei ole lihtsalt aksessuaar!)


***Iga inimene tahab olla eriline ja armastatud. Iga naine tahab tunda (ja olla) ilus. Kui neile kahele faktile välja mängida (suhtluses), siis on täistabamus!


Nädala keskel käisin ühe IT-lahenduspõhisel jälgimisseadme esitlusel. Toodi välja, et pooled müügikohtumised lõppevad kliendi märkusega: "Peaks selle oma naisele külge panema!" :D Kas Eesti naine on siis nii metsik, et vajab jälgimist:P ? Aga eks osad mehed kommenteerivad jah, et parem on võtta tagasihoidliku välimusega naine, siis on kindel ja muretu elu :D

No comments: