Thursday, May 13, 2010

Kodukana elu


"V6ta seda kui v6imalust raamatuid lugeda ja aega endale." Ometi kaob see aeg viuh ja viuh kodut88de peale, et raamatuid ei j6uagi lugeda...

5:45 t6usen, et mehele hommikus88ki valmistada ja ta l6una valmis panna. Pooleks tunniks heidan voodisse, et siis 7 tuuri yles t6usta, v6imelda ja j2tkata hommikuste protseduuridega (pesemised, kordategemised, Piibli lugemine ja s88mine). Vaatan korraks ka mailid yle.

Kuna elame siin Perthis pere pool, kes yyri meilt ei kysi, siis aitan naist kodut88des. Kodune naine oskab k6ige paremini koos lapsega uut segadust korraldada, nii et p2ev m88dub n6usid ja pesu pestes, syya tehes, koristades jm koduste protseduuridega. P2evasse mahutan kuni paaritunnise jalutusk2igu, aga raamatu lugemiseks aega ei j22gi.

K6iki neid t8id mulle t2itsa meeldib teha, kurb aga on see, et see aeg nii kaduvatele tegevustele kulub. Samas seda t6des ka Tammsaare "T6de ja 6iguses", et naise t88 ei saa kunagi otsa.

K6igil on aega sama palju kui Ameerika presidendil, Bill Gatesil, ema Theresal (oli) ja Vahur Kraftil. Aega tuleb v6tta tegevusteks, mida tahad teha!

No comments: