Sunday, September 6, 2009

Tibide fenomen


Seda mõistan juba ammu, et kõigile meeldivad ilusad naised (NB! naistele meeldivad ka ilusad mehed). Aga pikalt ma ei mõistnud tibide fenomenist. R aitas mul seda mõista.

Naine näitab mehe staatust. Ega see ülihoolitsetud, tihti blondide (õhukeste) sirgendatud juustega tsikk ei pruugigi olla täiusliku iluga, aga justnimelt ülihoolitsetus enda eest loob kaasavarana legendi ja staatuse. Nende puhul teatakse, et ega iga mees ei jaksa sellist olevust endale lubada ja see tekitabki selle müstilise varjundi, mis paelub. Ega Ferrari ka ei ole teab mis praktiline auto ja teabki kas ta kiiruskatsetes esimeseks tuleb, aga legend on see, mis tuleb autoga kaasa.

Nii et naine mehe kõrval määrab tolle staatuse. Ilusaid naisi vaatavad kõik, küsimus on aga millise naise keegi enda kõrvale vaatab.

H ütles nädalavahetusel - kuidas saab üldse edukas olla kui oled pidevalt erinevate tulede vahel. Partnerid ja kliendid võivad elu tuliseks teha, töökollektiiv võib olla lõhestunud, kuid kui kodus ka rahu ja jõudu ei saa ... kaugele Sa nii jõuad?

No comments: