Sunday, September 20, 2009

Revolutsionäärid, maailmaparandajad


Ideaalne partner - ilusa kehaga, kena, hoolitsetud.

Huvitav on lugeda inimeste eelistusi II poole osas. Üldiselt kirjutatakse (nt orkut) seda, mida hea meelega nähakse enda kõrval oleval inimesel. Aga Sa ise? Milline Sa näed välja? Kas saan õigesti aru - Sa ootad ja loodad, et Su II pool oleks igati vormis, hoolitsetud ja käiks hästi riides, aga Sa ise pole valmis pingutama? Sa oled lõtv ("pehme kehaga"), spordiklubisse ei jõua, sest töö on nii pingeline ja õhtuks oled väsinud. Ajaga pehmusaste suureneb ja nendid "fakti" - mis teha, ma olengi selline.

Meie ülesanne ei ole maailma muuta. Nii kerge on näha teistes vigu. Küll on abikaasa nõme ja lapsed halvad. Kuna te ei "sobi kokku", siis lahutatakse. "Mis ma siis teen - pean taluma seda põrgut päevast-päeva?"

Muutused algavad meist endist. Me ei saa muuta teist inimest. Ainult Sina saad muuta oma "põrgu" paradiisiks. Kui Sa alustad enda suhtumise parandamisega, siis muutuvad ka teised, sest maailma tajud vastavalt oma maailmanägemisele. Kui Sead teistele standardid, kas Sa ise mahud neisse?

No comments: