Tuesday, January 27, 2009

Võidukäik läbi majandussurutise!



Viimasel ajal on nii paljud inimesed katki.

Masendus tekitab masendust. Igal pool räägitakse majandussurutisest, pime aeg, lund ei ole, paljud lähvad lahku jne. Ehk viime läbi KALLIKAMPAANIA!

Väga lihtne - inimesed, kellega saad hästi läbi, siis kallista neid :) Kui tuleb tuttav tänaval vastu, lähed hommikul tööle ja näed oma kallist töökaaslast (kellega läbisaamine ilmselt on parem kui teistega), sõbrad, pereliikmed - kallista neid. Kallista kohe julgelt. On garanteeritud, et selle mõju on positiivne. Pakun, et ka Sul on olnud raskeid hetki, aga Sa ei kuuluta sellest tervele maailmale. Tihti peale ei tea teised, mis Su elus tegelikult toimub. Nad näevad vaid seda jäämäe tippu. Küll on siis hea kui mõni inimene kallistab Sind soojalt. Ehk Sina enneta seda. Sa ei tea, millal teisel inimesel on raske. Ja Sa ei tea, millal Sul on raske ja see sama kalli jõuab ringiga Sinuni tagasi.

ME EI OLE NII RIKKAD, ET KÕIGILE RAHA JAGADA, AGA ME OLEME NII RIKKAD, ET TEISTELE RÕÕMU JAGADA!!!

Seega pöörame sellel nädalal suuremat rõhku inimeste kallistamisele! Ja kui inimene ei ole nii hea tuttav, siis naerata talle. Sellised elementaarsed asjad (kallistamine ja naeratamine) kipuvad ununema liiga kergelt!

Lisaks sellele, et ise annad oma panuse KALLIKAMPAANIA edukasse õnnestumisse, saada see kiri edasi oma tuttavatele ja sõpradele. Nagu ütlesin - masendus tekitab vaid masendust (ja sellest pole praegu tolku) - ja naer nakatab ja soojus aitab rõõmus olla :)


Panen ühe sooja küberkalli algatuseks teele :)


* Me ei saa muuta tervet maailma, aga me saame muuta maailma enda ümber!

1 comment:

Kati said...

Hakkan seda mõtet oma tutvusringkonnas kohe jagama... :)
Mul on tõeliselt hea meel, et miski vägi juhatas mind selle blogi lingile.
Tänan. :)