Sunday, January 4, 2009

Korduvad protsessid!


Külva oma seemet hommikul ja ära lase oma käsi puhata õhtul, sest Sa ei tea, mis õnnestub, kas see või teine, või tulevad mõlemad ühtlaselt head!
Kg 11:6


Uus aasta on käes. Kui Sa veel pole koristanud oma hinge vanast kraamist, siis oleks mõistlik see nüüd ette võtta. Viska kogu vana jama ära. Pole mõtet leinata seda, mida nagunii enam muuta ei saa. Võta parim osa (õppetund) sellest ja liigu edasi. Selleks, et elukarikasse uut kallata, on vaja ruumi teha.

Kas oled mõelnud kunagi sõnade peale - "unustama, andestama, armastama jne"? Need kõik on ma-tegevusnimelised verbid, st antud tegevus on pidev protsess, mitte ühekordne tegevus. Kohe, kui oled oma vana mustuse hingest välja rookinud, tuleb kindlasti uus probleem, millega tegeleda, uus situatsioon ja inimene, kellele vaja andestada ja unustada jne. So remember - see on korduv protsess.

http://i209.photobucket.com/albums/bb282/gadah_2007/forgiveness.gif

Hollywoodi filmid õpetavad meile, et armastus on tunne. Kuid mida võime tegelikust elust näha - feeling is the fruit of action. See ei ole see koht, kus väidan, et südant saab sundida, kuid armastus vajab pidevat hoolitsust, konsensusi, teise poolega arvestamist. Kui Sa armastuse eest ei hoolitse, siis see seeme, mis on teeäärde (õhukesse mullakihti) kukkuda lastud, kuivab peagi lõõskava päevakuumuse käes. Sel seemnel on vaja sügavaid juuri, et püsima jääda igas olukorras (ka lõõskava päikese käes).


Tänurohket uut aastat!


PS! Ja kui mingil hetkel veabki kõik halvasti, siis mõtle sellele, et kunagi olid kõige kiirem spermatosoid :)

No comments: