Tuesday, August 31, 2010

Konnaga pissil


Ylemus r22kis kuidas tal elab konnake WC-poti veepaagis. Kuna veepaagi kaas ei k2i korralikult kinni, siis iga kord kui tyyp pissil k2ib, vinnab konnake end ninapidi yles ja vaatab temaga t6tt :)

Kanalisatsioonielanikud on siin vist harilik n2htus, sest ka mina k2isin paar p2eva tagasi dussi all koos rohelise konnaga. Kui l6petasin, puges ta kanalisatsiooniauku tagasi. Eile hommikul vannituppa minnes hyppas elukas vannitoas juba vabalt ringi ning t2na hommikul vaatas loomake mulle koogitasapinnalt otsa kui pudrupotti pliidile t6stsin. Nyyd ujub ta r66msalt maja k6rval olevas dzungli kuldkala tiigikeses :) Loodan, et nad saavad suurteks s6pradeks :)

Friday, August 13, 2010

Pilvi vaadates


Teinekord on m6nus end lihtsalt rohelisele murule selili visata ja j2lgida pilvi. Elu on ilus...

Vahet pole, mis moodunud n2dalal juhtus, pole m6tet ka keskenduda homsele. Tuleb nautida praegust hetke, sest see on nyyd ja praegu ...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWGr5Dez3nI&feature=player_embedded

Saturday, August 7, 2010

Elukool 2


Juurdunud soovid takistavad n2gemast tegelikku olukorda.

2sja kogetud n2ide tuletas meelde taaskord yhe 6ppemomendi elukoolis. Naine tahab uut last saada ja ei pane t2hele, et mees seda ei soovi. Naine on nii veendunud oma soovis ja mees p6hjendab oma otsust ratsionaalselt. Naiseni see ei j6ua.

Teine n2ide. Mees tahab tekitada regulaarse passiivse sissetuleku ja see t2hendab esialgu pigem tagasihoidlikumat elu. Naine seevastu on emotsionaalsem ja l2htub oma hetketunnetest. Ta tahab oma maja, mis t2hendaks pangalaenu. Vajadust otseselt selle j2rgi ei ole, sest mehe tookoht tagab neile avara elamise. Tegemist on staatuse kysimusega.

Ma olen ise mitu mobiiltelefoni v2lja vahetanud puhtalt edevusest. Tol hetkel p6hjendan 2ra, miks mul on uut telefoni vaja.

Oleks mul oidu iga hommik yles 2rgata puhta lehena ja vastu v6tta see, mis minu jaoks on sel p2eval valmis pandud. K6ik on yhtlasi hea, nii v2ljakutsed, mis kasvatavad kui 6nnistused, mis toovad r66mu koheselt n2ole.

Elukool


Suurim areng on isiklike iseloomupuuduste yletamine.

K6ige raskem on muuta plaane enda peas. K6ige raskem on vabaneda harjumustest. Ma ei tea kuidas Sinuga lood on, aga enda puhul olen avastanud, et hoian liigselt kinni oma plaanidest ja harjumustest.

V66ral maal elamine on v2ga hea dressuur sellise stressiallikaga v6itlemiseks. Nt oma loomu ja elukutse poolest olen ratsionaalne ja systeemne. Mul on raske raiskamist pealt vaadata. Enamasti aga pole see minu asi. Oma suu kinni hoida ja sellistest asjadest yle olla toob vabaduse hingele.

Nii palju on 6ppida ja iseloomu parandada! :)

Wednesday, August 4, 2010

Armastusv22rne rott



Kind words produce their own image in men's souls; and a beautiful image it is. They soothe and quiet and comfort the hearer. They shame him out of his sour, morose, unkind feelings. We have not yet begun to use kind words in such abundance as they ought to be used.

Blaise Pascal

Taaskord t6estus sellest, et 6nn on m6tlemises kinni. Perel, kelle juures elame, on v2ikene siledakarvaline koer, keda J kutsub hellitavalt "Rotipojaks". Seda siis t2nu tema v2limusele. Kuna koer on alati r66mus, siis k6ik armastavad teda. Tema r66m nakatab kui ta Sind m2rgates tervitab.

S6brad on perekond, keda ise valid. Yldiselt ei valita s6pru v2limuse j2rgi, vaid isiksuse j2rgi. M6tted t6mbavad magnetina vastavat maailma enda ymber.

Monday, August 2, 2010

The First sex


Mida arenenum on maa, seda segasemaks muutub domineeriv sugu.

Kui Malaisias reisisime, siis oli selgelt tajuda, kuidas naine oli mehe kaaslane. Kylalistena toodi k6igepealt kylakosti mehele ja siis tegeldi naisega. Aafrika kultuuris samuti, kui paaridest yks meespool lahkub, siis jutt vaikselt vaibub. Kui uude kultuuri sisenedes vaikselt j2lgida, kuidas asjad on ning nende tavasid respekteerida, on k6ik OK.

Kuid arengumaad, kus on segunenud nii vanem m6ttemaailm kui ka uuem? Kuidas k2ituda? S6branna 6ppej6ud r22kis uurimusest, mis viidi l2bi meeste hulgas. Meeste arvates on olemas ilusad naised ja targad naised. Vaikselt tunnistavad mehed, et on olemas naisi, kes on samaaegselt nii ilusad kui ka targad, aga see on pigem tundmatu p2rusmaa, kuhu v2ga julgel sammul ei astu...