Sunday, July 5, 2009

Elu kui poeskäik!


Olin laulupeol vabatahtlik esmaabivalves. SUPER KOGEMUS OLI - olen RÕÕMUS JA RÕÕSA :)

Kas oled mõelnud sellele, et iga päev on justkui poeskäik, millest raha on vaid üks valuutaliike?!? Hommikul ärgates hakkame väärtusi vahetama! Ükskõik kas materiaalne materiaalse, emotsionaalne materiaalse vastu või vice versa. Esmaabivalves olles ei saanud ma materiaalset väärtust sellest, ometi vahetasin oma aja rõõmuga saadud emotsiooni, kogemuse ja uute tuttavate vastu! ... ja ma ei kahetse!

Nõndasamuti nagu ei saa öelda kumb inimene on rikkam - kas see, kellel on miljon EEKi või sama kullaväärtusega LV Latte, nõnda ei saa võrrelda üheselt inimesi enda kõrval. Sa ei tea kui suure "kullaväärtusega" emotsionaalset valuutat tal on. V-o oled Sina hoopis rikkam?

Ükski inimene ei ole oma raha otsas õnnelik. Kui ta töötab, kogub ja selle eest nt süüa ei osta, siis on ta varsti surnud. Tihti peale annab raha ühiskonna poolse aksepteerituse ja teiste austuse, kuid see emotsioon üksi jääb tühiseks (pinnapealseks). Kõike mõõdukalt.

Maailm ei ole must-valge. Nii et kui Sa järgmine kord oma raha hakkad lugema, siis loe kõik valuuta kokku, mitte ainult pangakontol kajastuv number!!!

Erilist nädalat! :)

2 comments:

Maag said...

Ja kui saaks ka need väärtused "panka" panna ja koguda...

eh, hea oleks see eluke ;)

Kristiina said...

Noh, see pank on ju Sinus. Ära saa valesti aru - realist peab olema, kuid kui Sina ei naerata, siis ei tee seda ka keegi teine Sinu eest!

Sama on eluga - Sa võid sellest rõõmu tunda ... või siis mitte