Monday, November 22, 2010

Oma silm on kuningas....


Inimeseloom tegutseb suuresti emotsioonide ajendil. Infokildude p6hjal arvab ta olukorda tundvat.

Mul olid yyrnikud, kes sisse kolides teadsid, et korteris on ahjukyte. V2ljakolides avaldasid nad pettumust ... talvel pidi mitu korda puid ahju alla loopima. Paratamatu on, et seda tuleb -40 kraadi juures teha.

Naistele on loomuomane sympaatia endast n6rgemate ja v2etimate vastu. Olgu siis loomapoeg v6i inimlaps, peale tuleb "oi kui nunnu" tunne. Sellest emotsioonist ajendatuna soovitakse pahatihti ka endale last. "Teeme ka yhe, sellise armsa ja ilusa?!" Aga mis siis kui asi nii kaugel on, et laps v6ibki k6hus olla. Kas siis ka tahetakse? P2ris maa peale toov tunne on kui eelnevalt m6tled, et laps oleks ju tore, aga kui l6puks juhuse tahtel on reaalne oht olemas, kas oleksime valmis selleks... .

Emotsioonid ... ohtlikud ja naudingut pakkuvad....

Thursday, November 11, 2010

6nneloom?!?


Oma reisi v2ltel koostan nimekirja 6nnelikest inimestest. Mitte neist, kes aeg-ajalt naeravad, vaid need, kellel on sisemine tasakaal. Erinevad inimesed, aga midagi yhist...

N2lgivad aafriklased jm p2ikese all elajad on tihti lugu 6nnelikumad kui arenenud maa kodanikud, kus isegi lapsed kannatavad stressi all. Inimesed on erinevad ja nende v22rtushinnangud on erinevad. Seega ei saagi samad asjad meid 6nnelikuks teha ega k6igile meeldida. T2htis on teha seda, mis ENDALE meeldib, mitte teistele.

6NN ON OTSUS, MITTE YMBRITSEV KESKKOND EGA HETKEOLUKORD!!! K6igil on probleeme, osa inimesi lihtsalt otsustab k6igele vaatamata olla 6nnelikud.

Mida paremat on Sul ikka valida, syndimata j22mist ei saa ju valida ;)

Uus inimene


Taaskord kogen, et mida pikaajalisem on katsumus, seda rohkem l6hub see inimese kildudeks. Lahendust leides ehitatakse vanadest kildudest uus inimene. Tulemuseks on parendatud versioon vanast olemusest. Kui aga katsumusele alla antakse ja lahendust ei leita, siis j22bki inimene katkiseks ja killud laiali...