Tuesday, July 21, 2009

Oma pesa – OSTAN 2-TOALISE KORTERI TALLINNAS


Nüüd on aeg käes, mil oma kodu soetada. Kui keegi lugejatest peaks teadma kedagi, kes soovib müüa 2-toalist korterit Tallinnas, siis võib julgelt teada anda. Soovitatavalt on korter remonti vajavas olukorras (tagab sellele mõistlikuma hinna ning lubab seda oma käe järgi korda teha).

Kui ostja ja müüa suudavad omavahel kohtuda ilma liigse vahelülita (maaklerfirma), siis ei pea ka kolmandale osapoolele maksma ;) Mõlemad osapooled võidavad.

Monday, July 20, 2009

Kuidas vabaneda tselluliidist?


Läbustad 3 nädalat ja tselluliit on koos kohvitega läinud :)

Mul oli super tore nädalavahetus – käisin Pärnus. Väga tore oli kohtuda ühe tuttavaga, kes juhuslikult mind linnas nägi. Ta on selline positiivse ellusuhtumisega inimene – mitte selline imal elukauge naivist, vaid intelligentne missioonitundega noormees. Mõnus on kohe koos olla inimesega, kes ei põe ja elab selle kõige paremas mõttes. Soe hing, kellega koos olles ei pea ka ise põdema.

Elagu soojad inimesed! :)

Tuesday, July 14, 2009

Päev kui hernes .... muudkui veereb ja veereb teine


Praegu on see hetk, kus on kuidagi eriti kiire. Vahetult enne Prantsusmaale minekut sai see alguse ja nüüd jätkub... Mõtteid on palju, mida kirjutada ... aga näe, mahti pole miskit siia postitada.

Eelmise nädala veetsin Pakri saartel. Tore oli. Tõeline looduslähedus ... nii suur, et peeglistki nägin end pm pühapäeval esimest korda. Ei tundnud kohe äragi. Nädala lõpus hakkasin aga jubedalt puudust tundma seelikutest, kontsadest ja lahtistest juustest. Looduses usside keskel sain küll kenasti hakkama ja loodus meeldib, kuid see naiselik pool ikka kisub välja :) See ei ole paha ju ;)

Täna ka tööjuures hoitakse pidevalt tegevuses. Näiteks 9realisest tellimusest suutis tehas saata 3 rida õigesti ja 9 reaga eksida (kohati saatis üle 2x suuremad kogused, kohati kaupa, mida polnud vaja jms). Mis toimub?!?

Loodan, et peagi saan järjepeale tagasi ja hakkan taaskord tubliks blogipidajaks :)

Sunday, July 5, 2009

Elu kui poeskäik!


Olin laulupeol vabatahtlik esmaabivalves. SUPER KOGEMUS OLI - olen RÕÕMUS JA RÕÕSA :)

Kas oled mõelnud sellele, et iga päev on justkui poeskäik, millest raha on vaid üks valuutaliike?!? Hommikul ärgates hakkame väärtusi vahetama! Ükskõik kas materiaalne materiaalse, emotsionaalne materiaalse vastu või vice versa. Esmaabivalves olles ei saanud ma materiaalset väärtust sellest, ometi vahetasin oma aja rõõmuga saadud emotsiooni, kogemuse ja uute tuttavate vastu! ... ja ma ei kahetse!

Nõndasamuti nagu ei saa öelda kumb inimene on rikkam - kas see, kellel on miljon EEKi või sama kullaväärtusega LV Latte, nõnda ei saa võrrelda üheselt inimesi enda kõrval. Sa ei tea kui suure "kullaväärtusega" emotsionaalset valuutat tal on. V-o oled Sina hoopis rikkam?

Ükski inimene ei ole oma raha otsas õnnelik. Kui ta töötab, kogub ja selle eest nt süüa ei osta, siis on ta varsti surnud. Tihti peale annab raha ühiskonna poolse aksepteerituse ja teiste austuse, kuid see emotsioon üksi jääb tühiseks (pinnapealseks). Kõike mõõdukalt.

Maailm ei ole must-valge. Nii et kui Sa järgmine kord oma raha hakkad lugema, siis loe kõik valuuta kokku, mitte ainult pangakontol kajastuv number!!!

Erilist nädalat! :)